Νέος Πρόεδρος στον ΣΕΒΙΠΕΤ ο Νίκος Τότσης – Ποιοι απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου

Κατηγορία : ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

15/02/2023

Ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα επιχειρεί από χθες (14/2/2023 ) ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης ( ΣΕΒΙΠΕΤ) μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές. Οι βασικοί στόχοι της νέας Διοίκησης περικλείονται στο τρίπτυχο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ – ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η αναβάθμιση του ΣΕΒΙΠΕΤ σε ένα όργανο που εκτός από την εκπροσώπηση των μελών τον θα έχει παρεμβατικό ρόλο στην τοπική κοινωνία αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τη νέα Διοίκηση τον Συνδέσμου. Η ενίσχυση τον πνεύματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, της εξωστρέφειας καθώς και η προώθηση της καινοτομίας Θα είναι οι βασικοί άξονες λειτουργίας της νέας Διοίκησης. Στο επίκεντρο Θα βρεθούν εκ νέου τα προβλήματα της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης με στόχο την επίλυσή τους πάντα σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και με τα αρμόδια Θεσμικά όργανα. Η ανάπτυξη στενότερων σχέσεων μεταξύ των μελών του Συνδέσμου και η ανάληψη πρωτοβουλιών για συνέργεtες και επιχειρηματικές συνεργασίες θα δημιουργήσει μία άλλη εικόνα για τη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης και θα δώσει τη δυνατότητα αξιοποίησης πολλών εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε Θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προσωπικού.

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ – ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΒΙΠΕΤ

Με τη συμμετοχή δύο γυναικών στο νέο Δ.Σ. (Γεν. Γραμματέας η κ.Χριστίνα Σύριου – Παρασκενοπούλου και Ταμίας η κ. Βασούλα Παπαγιαωοπούλου) . ολοκληρώθηκε χθες η συγκρότηση σε σώμα της νέας Διοίκησης τον ΣΕΒΙΠΕΤ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που δύο γυναίκες μπαίνουν στο Δ.Σ. του Συνδέσμου γεγονός που έγινε δεκτό με ικανοποίηση από όλους τους επιχειρηματίες της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης. Παράλληλα το νέο Δ.Σ είναι σαφώς ανανεωμένο συνδυάζοντας εμπειρία αλλά και νέα πρόσωπα έτοιμα να προσφέρουν στα κοινά της ΒΙ.ΠΕ. Άκρως τιμητική ήταν και η συμμετοχή του πρώην Προέδρου κ, Γιώργου Δημητρόπουλου από τη Θέση του απλού μέλους τον Δ.Σ. που δείχνει έμπρακτα το ενωτικό κλίμα που υπάρχει στο νέο Δ.Σ. και που σηματοδοτεί τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε από την προηγούμενη Διοίκηση.
Στη Θέση τον Προέδρου εκλέχτηκε ομόφωνα ο κ. Νίκος Τότσης ,ένα έμπειρο επιμελητηριακό στέλεχος, που γνωρίζει καλά τα προβλήματα της ΒΙ.ΠΕ. ( Αντιπρόεδρος στο προηγούμενο Δ.Σ.) και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το νέο ξεκίνημα τον Συνδέσμού. Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΕΤ αποτελείται από τους παρακάτω:

Πρόεδρος: Νικόλαος Τότσης

Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Πετρόπουλος

Γεν, Γραμματέας: Χριστίνα Σύριου – Παρασκευοπούλου

Ταμίας :Βασούλα Παπαγιαννοπούλου

Μέλη: Αλέξιος Παντελιάς

Μιλτιάδης Ξηρογιάννης

Γεώργιος Δημητρόπουλος

 

Ν. ΤΟΤΣΗΣ: “Συνεχίζουμε ενωμένοι το έργο μας για την αναβάθμιση της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης. Δυναμώνουμε τη φωνή μας και ενισχύουμε τις σχέσεις μας με την κοινωνία”
Στην πρώτη του δήλωση αμέσως μετά την εκλογή τον στη θέση του Προέδρου του ΣΕΒ ΙΙΙΕΤ ο κ. Νίκος Τότσης τόνισε τα εξής : “Νιώθω ιδιαίτερη χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη για τα καθήκοντα που ανέλαβα χθες μαζί με τους συνεργάτες μου στη νέα Διοίκηση τον Συνδέσμου. Θέλω εκ μέρους όλων των μελών της νέας Διοίκησης να ευχαριστήσω θερμά τους επιχειρηματίες του ΣΕΒΙΠΕΤ για τη συμμετοχή τους στις εκλογές. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν για μια ακόμη φορά στα πρόσωπά μας μας τιμά ιδιαίτερα και μας γεμίζει ευθύνες. Πιστεύουμε ότι Θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των μελών του Συνδέσμου και ότι στο τέλος της θητείας μας ο απολογισμός θα είναι θετικός. Παραλάβαμε τη σκυτάλη από μία άξια Διοίκηση με Πρόεδρο τον κ. Γιώργο Δημητρόπουλο που πάλεψε με τα προβλήματα τον κλάδου και έφερε αποτελέσματα. Θέλουμε όλοι μαζί να πάμε παρακάτω και να δημιουργήσουμε ένα δυνατότερο Σύνδεσμο του δεν θα περιορίζεται σε μία στείρα συνδικαλιστική εκπροσώπηση των μελών μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κέντρο ιδεών, παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών που θα εξυπηρετεί την καθημερινότητα των επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης και παράλληλα Θα αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Βιομηχανικής μας Περιοχής. Μπροστά σε αυτή τη νέα πραγματικότητα είμαστε όλοι μαζί, συνεχίζουμε ενωμένοι το έργο μας πάντοτε με διάθεση δημιουργίας και προσφοράς. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Καλούμε όλα τα μέλη μας να είναι ενεργά, να παραμείνουν κοντά στο Σύνδεσμο και να μας βοηθάνε με τις παρατηρήσεις και τις παρεμβάσεις τους. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους επιχειρηματίες της ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης αλλά και τον καθένα ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν”

ΒΙ.ΠΕ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γενικές πληροφορίες για την Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης

Υποδομές

  • Εσωτερικό οδικό δίκτυo
  • Δίκτυο ύδρευσης
  • Δίκτυο αποχέτευσης οµβρίων
  • Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων
  • Κεντρική Μονάδα Καθαρισμού Αποβλήτων
  • Ηλεκτροφωτισμός οδών και κόμβου εισόδου
  • Ηλεκτροδότηση
  • Τηλεφωνοδότηση

Βιοτεχνικά Οικόπεδα

  • Ελάχιστο πρόσωπο: 20μ
  • Ελάχιστο εμβαδόν: 1000τµ
  • Μέγ. ποσ. κάλυψης: 60% της επιφάνειας του οικ/δου
  • Συντελεστής δόμησης: 1,6
  • Μέγιστο ύψος κτηρίων: 20μ

Βιομηχανικά Οικόπεδα

  • Ελάχιστο πρόσωπο: 30μ
  • Ελάχιστο εμβαδόν: 2000τµ
  • Μέγ. ποσ. κάλυψης: 60% της επιφάνειας του οικ/δου
  • Συντελεστής δόμησης: 1,6
  • Μέγιστο ύψος κτηρίων: 22μ